O podjetju

Moja fotografija
Dobrovnik 204G, 9223 Dobrovnik / +386 (02) 579 11 53 / iriscvetlicarna@gmail.com

Poceni do aranžmajev za 1. november

Še vedno niste uredili grobove za praznik 1. novembra? Potem priporočamo, da se oglasite pri nas in izkoristite posebno priložnost! Pri nas dobite najcenejše mačehe v celem Prekmurju! SAMO 0,40€!  POHITITE!! Ponujamo vam tudi veliko izbiro svežih krizantem ter aranžmaje za dan vseh svetih! Prepričajte se o izjemni ponudbi! NE ODLAŠAJTE!!

Balkonske rože

Balkonska zasaditev je tudi dejavnost, kateri posvečamo ogromno pozornosti. Pri nas lahko dobite pokončne balkonske rože (bršlinke, pelargonije), ki so primerna za okrasitev oken na nižjih nadstropjih, na voljo pa imate tudi viseče balkonske rože, ki so primerne za na balkone ter okna na višjih nadstropjih.


Dan spomina na naže najbližje

1. november je dan, ko se spomnimo na naše rajne. Vonj krizanteme me spominja na delo doma. Kakšen teden dni pred praznikom, sem kot mlad dečko pomagal doma mami pri rezanju sveže krizanteme, ki jih je potem uporabila pri izdelavi ikebane iz svežih krizantem. Pomislili smo tudi na tiste, ki niso želeli kakšnega aranžmaja, ampak so samo okrasili grobove z vazami, v katerih so bile sveže krizanteme. Na razpolago so vedno bile sveže rezane krizanteme in še dandanes so tudi. Lahko si izberete tudi krizanteme v lončkih, ki pa lahko krasijo grobove za dlje časa.

Žalni aranžmaji

Žalni venec, venec, ikebana in drugo cvetje za pogreb v težkih trenutkih pomagajo urediti mesto pokojnika in tako izkaz spoštovanje in zahvalo.
Prav tako vam pomagamo strniti sožalje s pisanjem žalnih trakov.
Po pogrebu je pomembno tudi, da je grob tudi lepo urejen. Ponujamo vam zasaditev grobov, vzdrževanje grobov.
Zraven žalnemu vencu lahko tudi podarite žalne sveče. Pri nas jih najdete različnih velikosti v različnih barvah.

Aranžmaji iz suhega cvetja

suhe ikebane

Suhe ikebane dajejo izjemno čudovit pridih grobovom v času praznika mrtvih. Aranžmaji iz suhega cvetja so izjemno trpežne in vzdržljive, zato jih tudi priporočamo za zunanje prostore. Ikebane iz suhega cvetja so primerne tudi za okrasitev notranjega prostora in tako pričarajo svečanost v prostor. Zdržijo dlje časa in tako okrašujemo daljše časovno obdobje.


Prodaja krizantem

1. november je čas, ko se spomnimo na naše rajne. Zato vam za to priložnost ponujamo lastno proizvodnjo krizanteme - pajke, "bunke", marjetke v različnih barvah. Sveže krizanteme v vazi dajejo spokojen izgled večnemu počivališču naših bližnjih.

Sveže nabrane krizanteme uporabljamo tudi pri izdelavi ikebane za na grobove, ki dajo grobovom poseben čar ob prazniku mrtvih.

Ponujamo vam tudi krizanteme v lončkih. 

Vse za poroko

Ne dovolite, da vam ta dan zmoti nekaj, za kar lahko poskrbimo mi in vam tako polepšamo te nepozabne trenutke.
Poroka je prijetno pomemben dogodek v vašem življenju. Ker vemo, da želite uživati in se veseliti v prijetnem ambientu, zato je pomembno, da je dekoracija poroke brezhibna. Izdelava poročnega šopka, dekoracija avtomobila, naprsni šopki, okrasitev cerkve, svečana okrasitev miz so storitve, kjer se odlično znajdemo in znamo tudi svetovat in pričarat posebne trenutke.

Lončnice

Lončnica je izjemno lepa dekoracija doma, prostorov, poslovnih prostorov. Lončnice polepšajo vsak prostor in popestrijo vzdušje. Lončnice so prav tako lahko primerno darilo za različne priložnosti.

V pestri ponudbi najdete tudi lončnice v okrasnih lončkih.

Aranžiranje in dekoracija

Aranžiranje

Aranžiranje lahko darilo naredi darilo bolj šaljivo, elegantno. Zato je pomembno, da aranžiranje prepusti nam in s tem ustvarite unikatno darilo. Pri nas poskrbimo, da boste odšli  z nasmeškom, vedoč, da imate estesko, elegantno aranžirano darilo. Pri nas aranžiranje naredi darilo posebno.

Dekoracija

Ker želimo, da so prireditve, zabave, obletnice, pomembni dogodki videti čim bolj svečani, domači in prijazni, si brez dekoracije prostorov ne moremo zamisliti.
Z inovativnimi idejami in dolgoletnimi izkušnjami poskrbimo, da bo dekoracija prostora izžarevalo individualne želje naših strank.


Prireditve in prostore naredimo lepše in prijetnejše s pomočjo dekoracije iz cvetja.
Okrašenje in dekoracija cerkve za birme, za obhajila je ena izmed naših najpogostejših dekoracij, s katerim posebej navdušimo farane.

Rezano cvetje

Ponujamo vam vedno sveže rezano cvetje. Na voljo imate sveže rezano cvetje kot so:
- gerbera
- nageljni
- vrtnice
- Iris
- lilije
- flamingo
- narcise.

Ne veste kakšen šopek bo razveselil vaše najbližje? Ne veste kakšen šopek potrebujete? Mi vam bomo zagotovo znali svetovati in tako boste lahko izbrali sveže rezano cvetje iz ogromnega asortimana, da boste prijetno presenetili najdražje.

Rezano cvetje je lahko darilo za vse priložnosti - darilo za rojstni dan, za maturo, obletnice...

Šopki za različne priložnosti

Z nežnostjo vam izdelamo različne oblike šopkov kot so: klasičen šopek, bidermajer šopek, okrogli šopek, viseči šopek, rahlo padajoči, šopek, poročni šopek….